May 14, 2006

Key West, day 7

Dag twee op Key West en we beginnen ons steeds meer af te vragen wat we in hemelsnaam 5 dagen in Miami te zoeken hadden!

Key West rules! Ondanks de vele touristtraps, de constante dreun van "Sweet home Alabama" (het lijflied hier?)....


We hebben heerlijk geluncht bij een deli waar voornamelijk locals komen, oftewel een half uurtje wachten voor je een tafeltje hebt... Vervolgens `Little Habana` ofziets verkend en wat leuke plaatjes geschoten (hoop ik) en daarna zijn we voor de verandering maar weer eens de boekenzaak in gedoken... maar wat voor een! Boeken die we al jaren zochten, zoals de Illustrated Rolling Stone Guide to Johnny Cash voor half geld!!!!!!

Toen terug naar ons pensionnetje en het zwembadje, voor zwemoefeningen voor Caro, maar dat snorkelen hier wordt dus nix!!!!!

Vervolgens zijn we op het zonnedek in slaap gevallen....












Maar de Mexicaan die we gisteren gespot hebben was wel errug lekkur! Vooral mijn Camarones de Diavolo (hete gamba´s) waren overheerlijk. Sinds Palm Springs in 2001 of zo, heb ik niet meer zo´n hete garnalen gehad!!!!!!!!! Klinkt als een oorlogsverhaal, maar zo is het wel! Je kunt hier in de USA heerlijk eten, maar je moet er wel wat voor doen!

Na het eten zijn we op zoek gegaan naar de orginele barkruk van Hemmingway. In de `nieuwe´ Sloppy Joe´s stond ie natuurlijk niet! Wel een mooie dame die persé met me wilde dansen en dat ik foto´s van haar op de dansvloer nam.... Mooie meid, en op haar toekomst voorbereid, dus de daad bij het woord genomen of zoiets.... Gelukkig leest Caro deze weblog niet.... ahum....dus toch, maar het mag van de strenge censor toch online!






Daarna naar de kroeg die vroeger `Sloppy Joe´s` was.... En dus de echte stamkroeg van Hemmingway!

Een stuk minder druk en de locale liveband was ook niet echt vooruit te branden. Maar door de ´rumspringende´ mormonen was het net alsof we echt ´thuis´ waren in Utah. Alleen hebben we nog steeds niet die barkruk van Hemmingway gevonden! Dus moeten we morgen alweer terug.....

Kortom eindelijk vakantie!!!!!!





No comments: